tisdag 7 februari 2012

Snodd från Kadens

Il Macharoon Tractor Puller, det verkar som att du kan kombinera både ditt gamla och nya leverne men jag måste säga att jag gillar ditt nya leverne mycket bättre!

Har ni sett att Team Sålde försöker tiga ihjäl Dr Downhill-affären? De är skärrade, det märks tydligt.

Dr Downhill detta är ett öppet brev till dig:

-Vi är ett antal starka lagom tjocka, vissa av oss nyrakade pojkar som står redo att vara din soldater på cykelvägarna. Sluta streta imot, låt det hända och byt till den goda sidan; Tractor Pullers. Vi vill poängtera att ditt förhållande med Dan The Thorpedo inte är ett problem, vi hyser den största respekt för Thorpeden.




Snodd från kadens.se

12 kommentarer:

  1. Sötisar, jag kan meddela att jag stängt av wifi-enheten på Docs dator vilket gör att hon enbart sitter och tittar på gamla klipp från OS då Snarkus cyklar med rastafarifrisyr och ullbyxor.

    SvaraRadera
  2. Däremot glädjer det oss något oerhört att Fnorellen kör i vitt och rött i år på onsdagarna. Det räckte med att länsa klubbskrinet och kirra en autograf av Thomas Wassberg på ebä för att han skulle mjukna upp som ett litet spädbarn.

    SvaraRadera
  3. Urban Cycles, vad händer? Flyttar alla ut på landet och tar tåget till start ällä? Daniel och Victor flyttar till...Dalby. Jag säger då det. Stackars krakar.

    SvaraRadera
  4. Solde? Det blir Clabbes år i år. Bara han kommer tillrätta med de olika längderna på sina ben...

    SvaraRadera
  5. Annars? Jotack, äter popcorn och maserar mina lår just nu. Ska sedan ringa Bomber och snacka material som vanligt mellan 22-03. Sedan proteinshake och i säng.

    SvaraRadera
  6. :D (hittar inga tecken för dubbelvikt) Dan det här är vårt år! och bra jobbat med Fontanellen.

    SvaraRadera
  7. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  8. Vi har lärt Forellen Full Pull och han behöver nu nya horisonter. Nu måste han fly boet. Det är naturens gång. Kära Sålde, ni harvärvat den enda åkaren som alltid dyker upp 3ggr per säsong. GRATTIS! Forellen, det var en fin tid vi knappt hade på OS och du var ett bra hang around! Lycka till i Team Sålde! Nu är du en färg fattigare, Pullikanlös och 8 hjulsugare rikare. Räkna med att det blir 3 hårda onsdagar för dig 2012.

    Dan kul att ni breddar laget bokstavligen.

    Il Macharonne team Sportif Skaune

    SvaraRadera
  9. El Taco, ditt klarsynta tänk i affären Fnorell tyder på en mognad och taktiskt sinne utöver det normala. Att släppa iväg fågeln på en pilgrimsfärd till Sålde är ett taktiskt genidrag som inte ens Kasparov hänger med på. Jag blir tårögd när jag ligger här i 105-sängen med Battleship på min högra kudde och Knorellen på min vänstra kudde och bara tar in varandra. Dock är vi såklart lite ledsna över att Blixten kommer att köra för Pullers 2012. Han har ställt upp fint för laget under alla år, men det är en offring man måste göra och sedan inte tänka så mycket på.

    SvaraRadera
  10. Blixten är något av en personlig favorit hos Sålde och han och tangorabatten är mer än välkomna in i värmen! Dessutom kommer den som drar Full Pull i år köra i en tröja som skulle få Adamsson att kräkas superlativ. Han kommer gå upp fint i symbios med Jagarn och forumet för ansiktsbehåring kommer ligga där.

    PS. Battleship röker väl inte i sängen ?

    Il M.

    SvaraRadera
  11. Nej, han röker inte. Han bolmar. Det luktar sött.

    SvaraRadera
  12. Bra, då blir det ett bra år i år!

    SvaraRadera