onsdag 22 februari 2012

BREAKING NEWS; EVERT TILL TRACTOR PULLERS

Då Tractor Pullers förlorat Fredrik Lindström till ett okänt öde stod vi utan en General Classification åkare till Pro Tour. Tractor Puller Västergötlands styrelse hade därför ett sammanträde för att hantera situationen. Styrelsen hade inte mer än tagit in den första förätten på 8 rättersmenyn innan alla var totalt och fullständigt eniga, det är Evert vi vill ha!

Styrelsen kom alltså mycket snabbt fram till att Evert naturligt är den perfekte Tractor Pullern:


· Han har talang och killer instinkt
· Han är inte rädd för att ställa ut och köra till spets även om han skulle hänga av sig själv
· Han sitter bra på cykeln, possitionen är 100%-ig och han är ett med materialet
· Han kan ta en Svajpers i goda vänners lag
· Han är en skön lirare som vi gillar att hänga med
· Han kan vinna Pro Tour 2012

Vi är alltså övertygade om och hoppas att Evert kan vinna Pro Tour 2012 med Tractor Pullers guidening och stöd. Tractor Pullers besitter 600 års cykelerfarenhet från hela världen; från Västra Indien, Belgeria och hela vägen till Smugehuk. Vi har varit MMA-champions, kanonmatsproffs, Hard Core-basister,Stjärnkonsulter, medlemmar av Timmele Cykel och Motion och vi har en stab av tre doktorer som kommer följa Evert minutiöst och finkalibrera hans framfart; Dr Larsson, Dr Downhill och Dr Possley. Vi kommer att tanka Evert full med erfarenhet, taktikdetaljer och fina små tjyvknep.
Evert har haft en bra tid med IK Prästen, som Tractor Pullers respekterar till 100%, men allt har sin tid och det är dags att klippa navelsträngen, spotta ut oblaten och kasta dig ut i en spännade, ljus och segerrik framtid.

Evert Tractor Puller, välkommen till Tractor Pullers!

Evert Tractor Puller kommenterar:

Det har inte varit ett lätt beslut att fatta, min tid med "Prästerna" har varit bra och framgångsrik och kröntes med en seger i Pro tours lagtävling 2011. Efter en lång och sömnlös natt har jag så kommit fram till att det är dags att klippa navelsträngen och ge mig ut i den riktiga hetluften, så därför tackar jag JA till Tractor Pullers erbjudande. Att få köra med Tractor Pullers, laget fyllt av legender, 2012 kommer att ge en extra kick och jag kommer att ge allt för att vi ska få fira i den rosa tröjan när säsongen är slut.


Best regäääärds Evert Tractor Puller

Vi firar på det mest självklara av sätt, som sagt välkommen Evert:



Evert som präst:




1 kommentar:

  1. Det är ju helt otroligt !!! Vad ska detta sluta?!?!

    Evert Välkommen!!!

    Il Macharonne

    SvaraRadera