måndag 18 april 2011

Decenniets citat no1

"Det finns lite queera tendenser i cykelsporten. Jag gillar det. Det ska göras med stil, man ska gärna gå i mål med uppknäppt skjorta"

Daniel Andersson

Copy paste på den.
Vi gillar och omfamnar det!
/El Maccaronne

10 kommentarer:

  1. Kul att det uppskattas men tyvärr är det felciterat. Som Soldecyklist går jag alltid i mål med KNÄPPT skjorta. Pullers däremot verkar hålla tyglarna lite lösare, jag syftar då främst på Rövspurtans lurviga vader som trasslar i storkakan och den nu mera legendariska bilden där han poserar med bar bringa. Full pull på den.

    http://2.bp.blogspot.com/_PMvZO_FKvsg/TK1weR_xrDI/AAAAAAAAABA/0xhekvcbAaU/s1600/IMG_0062.JPG

    SvaraRadera
  2. Ja vi TPs vill gärna bjuda på det där lilla extra! Forellen, kanske inte du men din bringa är en sann bild för oss andra.
    El Maccaronne

    SvaraRadera
  3. haha, tror faktiskt det är forellen som Ebayat hem en hudfärgad underställströja, ingen bar bringa här inte, klädstilen kan ju diskuteras :-)

    SvaraRadera
  4. Det här ´copy paste` du skriver om Il Maccharoone är det en ny SRAM grupp?

    SvaraRadera
  5. Sram, vad faen är det??? Är det ett stavfel!? Der enda jag vet är att Campa är grejorna som gäller för riktiga karlar! Sram....wtf...
    mer patetiskt än hemmabio!

    SvaraRadera
  6. Keep dreaming boys, Campa hmmpff...., det är ju som att växla i gröt, Campagnolo, låter som en dålig köttbulle, är det mat eller nåt annat?

    SvaraRadera
  7. I år kommer jag bara att köra hudfärgat med orakade ben........

    //Norell

    SvaraRadera
  8. Bomber, svär inte i kyrkan, Campa bidrog i skapadet av dessa spiror och fostrade denna järnvilja.

    SvaraRadera
  9. Fostrade järnviljan genom att ständigt motarbeta dig eller?

    SvaraRadera
  10. Nu gör vi så här drängar; som Il Macharoone vet så är jag en förespråkare av balanza. Styrelsen har tagit beslut på att vi byter komponenter internt i Tractor Pullers. Demontera och skicka alla era komponenter till mig. Jag kommer sedan balanzera upp grejerna så att alla har en balanzerad blandning av sram, shimano och CAMPAGNOLO. Därefter skickar jag tillbaka till alla Pullers igen. På så sätt är det balanzerat och rättvist och vi kan fokusera på att knäcka Prästerna och Team Såld osv. Mvh Greven

    SvaraRadera