måndag 21 mars 2011

Dag 2: Ett första lovande pass. MEN....

Första riktiga passet för El Maccarone och Greven bjöd på 3 mindre stigningar varav en var den ökända födelsedagsbacken. Ja det kändes nästan som en present att komma upp för denna dryga 2 km stigning med. 13-15% lutning, jeesez.... Grevens punka fick dock stå som garant för att slippa denna stigning men El Maccaronne och Limpan tog sig upp med hedern i behåll.

Battleship visade var skåpet ska stå och Bomber överraskade alla med att fortsätta förbi toppen och ner på baksidan och försvinna... Gruppen som vänt fick tyvärr åka vidare utan Bomber som dock knåpade ihop 9 mil på egen hand, well done!

Vidare drog vi vidare mot berg numro 3, Orient, där limpan visade att tjockast är bäst, efter Battleship, och ställde av Greve samt Maccaronne. Nerför denna stigning gjorde El Maccaronne sin första vurpa sen combacken i en neslig serpentin  efter vatten på vägen. Lite skrap men annars mest ett minne.

Efter en fika i ,...någonstans.... blev det race hem med slitna ben. Osäkert vem som tog det.... Efter 13 mil och 5 timmar ute på vägen blev weisbier och gött tjöt samt lite samkväm på Grevens och Maccaronnes rum.

Imorgon bergspass!

FULL PULL!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar