torsdag 17 maj 2012

Tractor Pullers varvar upp!

Igår kväll var det klassisk spurtetapp på Pro Tour Borås. Trotts regn i luften och kallt som satan kom; Evert, Greven och Pelikanen Tractor Puller till start. De unga åkarna som nu fått sina 15 minutes of fame när vi vårladdat darrade som asplöv inför åsynen av ett samlat Tractor Pullers. Prispallen för Tärbyspurten dominerades totalt av Tractor Pullers då Evert och Greven invaderade två av platserna.

När det sedan var dags för Varnumsprinten avfyrade Pelikanen en furiös attack och sopade hem den med den största marginalen i Pro Tours historia, FULL PULL Pelikanen! Att det senare gnälldes om pace på ledarbil och attack långt innan krysset sänker sig Tractor Pullers inte till att kommentera.

Pelikanen var alltså het idag och attakerade på nytt upp för nästa bergspris, tyvärr räckte det inte ändra fram men det var episkt att se.

Evert Tractor Puller gör inte Tractor Pullers besvikna, vilket nyförvärv!! Han plockade poäng hela dagen och krönte det hela med att överlägset sopa hem Col de Gingri, Full Pull Evert!

Sen kom den; El Grande Final, vi lyckades inte ända fram pga av att ännu inte är helt samspelta. Av sekretsesskäl kan vi inte gå in på detaljer men man kan lugnt säga att Greven var övertänd och hängde av sig själv alldeles för tidigt. Men, det står klart att vi har en ogreppbart stor kapacitet som kommer märkas framöver, Read My Lips Father Muckers!

Pull em´All!

Greve afv Tractor Pullers

1 kommentar:

  1. full pull! i ett försök att infiltrera team solde och finna ut deras strategi för OS-säsongen var slagskeppet på grand och drack öl med en representant igår.

    SvaraRadera