lördag 20 oktober 2012

SENSATIONAL BREAKING NEWS

Då mina damer och herrar är det dags för höstens i särklass största nyhet, för att få maximalt medialt genomslag väljer vi att gå ut LIVE under Pro Tours avslutningsbankett. Förhandlingarna har pågått i hemlighet sedan midsommar och vi har nu slutit avtal med en av de starkaste och mest karismatiska åkarna i cykelvärlden någonsin.

Välkommen till Tractor Pullers:

Missjö Ofve Tractor Puller

Missjö kommer tillsammans med Evert Tractor Puller att bilda spjutspets för Tractor Pullers under alla Grand Tours samt Pro Tour Borås under 2013. Några ord från styrelsen:

-Jaaaaa då de gamla stjärnåkarna Pelikanen och Greven afv Tractor Pullers formkurvor börjat plana ut något känner styrelsen att Evert Tractor Puller behöver en stark kompanjon för att kunna kriga jämnlikt med övriga lag på världsrankningen. Missjö Tractor Puller är också en bloggare av rang så Tractor Pullerbloggen kommer att få en välbehövlig vitamininjektion framöver.

Tractor Pullers kan varken bekräfta eller dementera att Missjös förhandlingsteknik liknar hans namne Ove Sundberg



Välkommen Missjö Ofve Tractor Puller, We Salute You!

FULL PULL!





2 kommentarer:

  1. Fåking häll, Ove rules! Gratulationer drån skåne styrelsen.
    Il Macharonne

    SvaraRadera
  2. Det är en ära att bli en del av detta lag! Tack för förtroendet!
    Hoppas på en sammanstrålning av hela laget på en etapp nästa år, antingen i Skaune eller i Freetown! Då ska vi visa alla hur man åker riktigt fort med ett uppdrag som världen inte sett liknelse till sedan Cipollinis glansdagar i det röda Saecotåget:)
    //Missjö Ofve Tractor Puller

    SvaraRadera