tisdag 20 april 2010

Tractor Pullers Världsmästarlaget

Tractor Pullers börjar Pro Tour säsongen med att spela följande stycke vilket kommer att vara vår nationalsång framöver. Mina damer och herrar Hail and Kill med Manowars orkester:

http://www.youtube.com/watch?v=CjhNWAo6DN8

Nu kan alla sätta sig ner igen. Med denna melodi vill Tractor Pullers styrelse förvarna alla Pro Tour och Onsdagspurt cyklister inför vad som komma skall. Tractor Pullers är starkare än någonsin och består säsongen 2010 av följande mannar:




Som ni kan se så sprider vi oss som en löpeld över klotet och snart går ingen säker. En annan monumental nyhet är att från och med 2010 är Tractor Pullers ett Världsmästarlag, inte bara i våra huvuden utan också på riktigt. Ingen mindre än Harry Snells dotterson, Martin Snell är numera medlem av Tractor Pullers. Samtliga inblandade i Tractor Pullers är stolta så att vi lipar över att ha Herr Snell i laget. Det kan skrivas spaltmeter om alla Tractor Pullers men vi måste också ägna oss åt vår stenhårda träning så vi måste stanna där så länge. För att avrunda så kan vi meddela at transfern för The Battleship gick bra och han har i och med sin flytt gått över från TP Skåne till TP 7-härad.



TP kan också bjuda på en teaser, nya och fräscha proffsdesignade kläder är på gång. På grund av att vi valt att producera i en fabrik som respekterar arbetarnas rättigheter, de tillåts vara med i facket och gå på muggen etc, så tar det lite mer tid men de kommer var så säkra.


Jag säger som vikingarna i Manowars orkester 1min och 23sek in i låten här ovanför;

-Our swords will be wet, like a Craft rider behind his ears! :-))

FULL PULL från Styrelsen

1 kommentar: